Over mij

Leuk dat u benieuwd bent wie ik ben. Ik ben in 2014 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam en heb sindsdien ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met klachten aan het  bewegingsapparaat. Sinds 2020 behandel ik alleen nog duizeligheidsklachten en slaapproblematiek. 

Waarom behandel ik duizeligheid? 

Toen ik in 2016 een patiënt in de praktijk kreeg, die zo door zijn duizeligheid beperkt werd, dat hij steeds minder ging bewegen, ben ik me gaan verdiepen in evenwichtsstoornissen en duizeligheid. Er ging een wereld voor mij open van behandelmogelijkheden.  Vervolgens heb ik veel nascholingen gedaan en mij gespecialiseerd in duizeligheid en werk ik 2 dagen in de week in het Duizeligheidscentrum in Rotterdam. 

Ik zie nu dagelijks mensen met alle vormen van duizeligheid en valt mij de impact op de kwaliteit van leven op. Ik vind het heel waardevol dat ik een bijdrage kan leveren aan het herstel door richting te bieden. 

Waarom behandel ik slaapoefentherapie? 

Net als duizeligheid trekt ook slecht slapen een behoorlijke wissel op de kwaliteit van leven.  Op dit gebied ben ik ervaringsdeskundig en weet wat de impact van een tijd slecht slapen is. Omdat slaapoefentherapie voor mij erg effectief gebleken is wil ik anderen daarmee graag helpen en begeleiden. 

Ik ben aangesloten bij het Duizeligheidsnet , Slaapoefentherapienetwerk , waardoor de behandelingen gebaseerd zijn op de laatste inzichten. Daarnaast ben ik aangesloten bij de vakvereniging Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM).

Maak een afspraak